Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

De Verkoper

BFF Vintage is een kleine onderneming, vrijgesteld van BTW, gevestigd in België, met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Hagaard 93, en met ondernemingsnummer BE0746.290.185.

Alle contact gebeurt via : info@bff-vintage.be

Toepassing

​Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden :

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro, inclusief BTW, maar exclusief verzendingskosten en andere extra’s. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.

BFF Vintage kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Alle prijzen zijn per stuk, tenzij anders aangegeven.

Bestelling

Bestellen kan via e-mail : info@bff-vintage.be of via onze Facebookpagina. Door een bestelling te plaatsen, verklaart de koper ouder te zijn dan 18 jaar.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de koper een bevestigingsmail met daarin zijn contactgegevens, bestelling, verzendkosten en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel niet meer beschikbaar is, wordt de koper daar binnen de 2 werkdagen van op de hoogte gebracht via e-mail.

Bestelling op maat

Alle bestellingen op maat worden vooraf vastgelegd via e-mail aan info@bff-vintage.be. Hierin worden de specificaties van het maatwerk bepaald zoals soort juweel, soort kleur, soort kraal, soort afwerking, prijs …

De levertermijn van het maatwerk kan langer duren aangezien BFF Vintage afhankelijk kan zijn van de levering van specifieke goederen m.b.t. het maatwerk. De koper wordt hiervan via e-mail op hoogte gebracht.

Ook bij maatwerk gelden dezelfde algemene betalingsvoorwaarden.

Gepersonaliseerde juweeltjes worden onder geen enkele voorwaarde teruggenomen.

Verzendingskosten

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. De standaard verzendingskosten bedragen 3,99 euro. Paketpost bedraagt 5,70 euro. Bestellingen van meer dan 50 euro worden gratis verstuurd.

De bestelling wordt in een mooi organzazakje verpakt en dan nog eens in een bubbelomslag verstuurd om de juwelen extra te beschermen tijdens de verzending. BFF Vintage is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de post.

Wij verzenden enkel binnen België.

​Bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Overijse. Hierdoor vervallen de verzendingskosten en wordt de bestelling contant betaald. Afhalingen gebeuren steeds na afspraak.

Betaling

​Betalen gebeurt via overschrijving op volgend nummer: BE05 7310 4664 7675 (met vermelding ‘BFF Vintage bestelling’ + de naam en voornaam van de klant) na ontvangst van de bevestigingsmail gestuurd door BFF Vintage.

Na ontvangst van de volledige betaling worden de juwelen opgestuurd.

De bestelling wordt 8 werkdagen gereserveerd. Bij gebrek aan betaling na deze periode, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. De koper wordt hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Indien de bestelling wordt opgehaald in Overijse gebeurt de betaling onmiddellijk en contant.

Levertermijn

Na betaling worden de juwelen zo snel mogelijk opgestuurd. Normaal gezien vindt levering dan plaats na 2 tot 4 werkdagen.

Leveringstermijnen zijn echter steeds indicatief. Het kan gebeuren dat om welke reden dan ook (staking, vertraging bij de post, …) de gegeven termijn overschreden is, helaas kunnen wij hier niets aan doen en dit kan dus geen reden zijn om uw bestelling te annuleren/weigeren. Levering op een bepaalde datum/tijdstip is niet mogelijk

Wanneer een product om de een of andere reden niet geleverd kan worden, brengt de verkoper de koper hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. De koper kan geen aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding. Alles wordt zo goed mogelijk ingepakt. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de post.

Reparatie en garantie

BFF Vintage juwelen zijn met zorg en liefde gemaakt maar als er toch iets mis zou gaan en de koper kan aantonen dat het buiten zijn schuld om gebeurd is, dan heeft hij een garantie tot 4 weken na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als de koper alle onderdelen goed bijgehouden heeft en mee terugstuurt). De verzendingskosten zijn volledig ten laste van de koper. Reparaties na de garantieperiode zijn mogelijk maar worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een e-mail naar info@bff-vintage.be.

Elke vorm van niet complete levering, beschadiging van goederen moet binnen de 2 werkdagen aan ons worden meegedeeld via mail aan info@bff-vintage.be.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid. Ook transpiratie of het gebruik van parfum en andere cosmetische producten kunnen hierop invloed hebben. Dergelijke zaken kunnen geen aanleiding geven tot het betalen van een schadevergoeding door BFF Vintage.

Herroepingsrecht / Ruilen

De koper heeft 14 kalenderdagen vanaf de levering om BFF Vintage in te lichten dat hij afziet van de aankoop zonder boete en zonder vermelding van een motief. De koper kan zijn bestelling binnen 5 dagen in “niet-gebruikte” staat (originele staat en in de originele verpakking) terugsturen naar: BFF Vintage, Hagaard 93, 3090 Overijse. Breng BFF Vintage altijd vooraf op de hoogte door een e-mail te sturen naar info@bff-vintage.be. De verzendingskosten zijn volledig ten laste van de koper. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het volledige aankoopbedrag binnen de 30 dagen teruggestort.

Op maat gemaakte producten komen hier niet voor in aanmerking.

*        *        *

Als je over iets niet tevreden bent, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@bff-vintage.be!

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en klantvertrouwen.