BFF Vintage juwelenavond

Een BFF vintage juwelenavond  !

KAN HELAAS VOORLOPIG NIET GEORGANISEERD WORDEN WEGENS COVID19
BESTELLEN VIA DE WEBSHOP IS WEL NOG MOGELIJK

Hou een gezellige BFF Vintage juwelenavond bij je thuis :
passen en kiezen in uw eigen vertrouwde omgeving en de gastvrouw wordt extra verwend !

Je staat in een winkel en ziet een leuk juweel hangen maar je kan het niet passen want er hangt een kaartje aan. Je wil graag aan iemand vragen wat zij ervan vinden of het je wel zou staan maar er is niemand die je kent,… situaties die elke vrouw al heeft meegemaakt. Hier is dé oplossing :

BFF VINTAGE JUWELEN SHOPPEN BIJ JE THUIS !

Ik breng alle juweeltjes voor jou mee – oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en andere leuke creaties – en je nodigt iedereen die je maar wil uit om samen te passen, te vergelijken, je mening te geven en te krijgen. Zo kan je naar hartelust kiezen welke juweeltjes perfect voor je zijn.

GRATIS JUWELEN KIEZEN ALS GASTVROUW !

Onze gastvrouw wordt natuurlijk extra verwend ! Als gastvrouw mag je op het einde van de avond je keuze maken uit onze juwelen ter waarde van 10% van het die avond aangekochte bedrag.

FEESTJE !

We maken er een fijn feestje van samen met jou en je gasten. Nodig een 8tal dames uit (vriendinnen, zussen, mama, collega’s, buren…) Weet dat er altijd mensen zijn die niet komen opdagen of op het laatste moment afbellen. Een paar reserve mensen uitnodigen is dus altijd aan te raden. Met een hapje en een drankje wordt de sfeer goed ingezet.

PRAKTISCH:

Ik kom een uurtje op voorhand om alles klaar te zetten en blijf gemiddeld zo’n 2 uur. Gewoon lang genoeg tot iedereen de kans heeft gehad op z’n gemak te kijken, te vragen en te kopen. Afbreken is in een half uurtje klaar. Indien mogelijk gebruik ik graag een eettafel om alles mooi uit te stallen. Een bancontact heb ik niet niet dus vermeld dit misschien op voorhand aan je bezoek zodat ze er rekening mee kunnen houden om cash centjes te voorzien. Betalen met de smartphone is ook mogelijk natuurlijk !

EVEN KORT SAMENGEVAT:

bloemetje Neem contact op en we maken een afspraak op jouw maat, waar en wanneer je wil.
bloemetje Je zorgt voor een 8tal dames dames
bloemetje Wat hapjes en drankjes maken het extra gezellig
bloemetje Indien mogelijk een tafel om alles op uit te stallen en voorzie voldoende licht aub
bloemetje Als gastvrouw mag je gratis juwelen kiezen ter waarde van 10% op de aankopen van die avond

Ziezo, dat is zowat alles wat je moet weten om een gezellige BFF Vintage juwelenavond bij je thuis te organiseren Als je toch nog vragen zou hebben? Stel ze ons gerust op info@bff-vintage.be Ik kijk er al naar uit om jou en je vrienden of familie een super gezellige namiddag of avond te bezorgen!

Groetjes,
Anouchka

Een BFF Vintage juwelenavond : laat er ons samen een gezellig feestje van maken !

Homesale 18 09 2015 Hoeilaart - 1  Homesale 18 09 2015 Hoeilaart - 2foto BFF Vintage juwelenavondfoto BFF Vintage juwelenavond